logo_white

Firma event
med sjov og hygge

Glæd dig til en hæsblæsende og spændende dag med dine kollegaer eller venner. Du har sikkert prøvet at køre go kart, køre på Segway tur, point Ball eller lignende, men vi garantere for at du ikke har prøvet noget der minder om denne dag.
 
Eventet starter typisk kl.0900 til morgenbriefing. Her servere vi rundstykker, basser, kaffe, juice og en lille skarp til at stå imod dagens begivenhed.
Morgenbriefingen består dels af informationer, dels af instruktioner samt undervisning til dagens udfordringer. På dagen skal i nemlig ud og flyve en prøvelektion, her får i muligheden for at komme op med en professionel flyveinstruktør hvor i skal ud og lave flyvemanøvre i træningsflyet. Derudover står et team klar til at lave lerdueskydninger med jer på jorden.
 
I løbet af dagen vil der være forfriskninger samt en sandwich til frokost og når dagen nærmer sig 1630 slutter de hæsblæsende udfordringer og dagens pilot vil blive kåret og selvfølgelig fejret med en flaske champagne samt en pokal. Herefter går turen ind til byen hvor restaurant madklubben servere deres lækre buffet med drikkevarer ad libitum i 2 timer.
 
Vi kan tilbyde eventet til grupper fra 4-5 stk. og op til 18-20. Vejret er en afgørende faktor i forhold til flyvningen, derfor er dette primært en sommerevent vi kan tilbyde. Eventet er meget populært og bliver hurtigt udsolgt, så ønsker du en fed oplevelse for dig og dine venner så skriv eller ring for et uforpligtende tilbud.
Pris per person svinger mellem 3500 – 4500 kr. alt afhængigt af tilvalgene under Eventet.
 
Sikkerhed og professionalisme er nøgleord for dette event vores instruktører har mange tusind timers erfaring. Er du blevet nysgerrig? Ring eller skriv til os for et tilbud. Vi garanterer for at dette ikke matcher noget i har prøvet før.