logo_white

Radio certifikater

Ønsker du at udbygge dine radiocertifikat rettigheder kan du her vælge medlem 3 forskellige uddannelser.
 
NBEG = Giver dig rettighed til at snakke dansk på radioen i flyet under VFR forhold. Med dette radio certifikat kan du kun snakke i radio i Danmark og principielt derfor kun flyve i Dansk luftrum.
BEG = Giver dig rettighed til at snakke engelsk på radioen i flyet under VFR forhold. Med dette radio certifikat kan du flyve til udlandet på eventyr. Vi anbefaler at man starter med et NBEG radio certifikat, så man blandt andet har rettigheden til at snakke dansk på radioen i flyet når man flyver i Danmark, da flere små flyvepladser ikke snakker engelsk på radioen.
GEN = Giver dig rettighed til at snakke engelsk på radioen i flyet og den kan både gælde i VFR & under IFR forhold. Med dette radio certikat har du altså ingen begrænsninger og dette radiocertifikat betegnes også som det man bruger når man tager en erhvervspilotuddannelse.
Radiokurserne køres som udgangspunkt når der er minimum 4 tilmeldinger, men ønsker du at køre et privat forløb skræddersyer vi også det.
 
Kurset tager som udgangspunkt 1-2 uger og det afsluttes med en radioprøve. Radioprøven laves af vores egen kontrollant så du vil altid være i trygge hænder.
 
Ønsker du mere information om vores radio kurser så book et uforpligtende møde.