logo_white

VFR NAT

VFR nat er typisk for dig, som har fået mere blod på tanden i forhold til at udbygge dit PPL certifikat. Rettigheden her giver dig lov til at flyve efter mørkets frembrud. Vi anbefaler, at du mindst har en flyvesæson (en sommer og en vinter), før du begiver dig ud i VFR nat uddannelsen. Dette vil give dig en bedre forståelse af uddannelsen og hvis du er ny certifikatindehaver, vil du også kunne bruge denne uddannelse op imod fornyelse af dit certifikat.
 
Uddannelsen består af 5 timers flyvning, hvor du blandt andet kommer på navigationsture, træner motorstop, landinger, anflyvninger med forskellig belysningsforhold samt meget mere. Som noget atypisk slutter denne uddannelse ikke med en flyveprøve, men blot med instruktørens underskrift.
 
Igennem uddannelsen forsøger vi at maksimere dine kompetencer således, at du er optimalt rustet til at flyve efter mørkets frembrud. For os handler alt om sikkerhed og vi går ikke på kompromis. Hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere så kontakt os for et uforpligtende møde.