logo_white

Firma event
med teambuilding

Glæd dig til en hæsblæsende og spændende dag med dine kollegaer. Du har sikkert prøvet at køre go kart, køre på Segway tur, point Ball eller lignende, men vi garantere for at du ikke har prøvet noget der minder om denne dag.
 
Eventet starter typisk kl.0900 til morgenbriefing. Her servere vi rundstykker, basser, kaffe, juice og en lille skarp til at stå imod dagens begivenhed.
Morgenbriefingen består dels af informationer, dels af instruktioner samt undervisning til dagens udfordringer. På dagen skal i nemlig ud og flyve en prøvelektion, her får i muligheden for at komme op med en professionel flyveinstruktør hvor i skal ud og lave flyvemanøvre i træningsflyet.
 
På jorden står et team klar til at lave teambuilding øvelser. Teamet består af enten en frømand, en jægersoldat eller en tidligere Sirius-patrulje mand kombineret med en pilot / flyveinstruktør. Vi skræddersyer de teambuilding øvelser i har brug for til netop jeres firma event.
 
I løbet af dagen vil der være forfriskninger samt en sandwich til frokost og når dagen nærmer sig 1630 slutter de hæsblæsende udfordringer og dagens pilot vil blive kåret og selvfølgelig fejret med en flaske champagne samt en pokal. Herefter går turen ind til byen hvor restaurant madklubben servere deres lækre buffet med drikkevarer ad libitum i 2 timer.
Vi glæder os til at gøre dit firmaevent uforglemmelig.
 
Velkommen ombord.